UKK

Kuinka kauan kestää että tuotteet ovat lähetetty?

-Tuotteet lähtee tilauksesta viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Millä tuotteet lähetetään?

-Yhteistyökumppanimme on Matkahuolto, joten kaikki tilaukset toimitetaan Matkahuollon kautta asiakkaasta lähinpään toimipisteeseen.

Voiko tuotteita ostaa laskulla?

-Kyllä voi, tilauksen maksutavaksi voi valita laskun tilauksen yhteydessä mikäli asiakas luottokelpoinen.

Voiko tuotteet käydä noutamassa teiltä liikkeestä?

-Kyllä voi, päävarastomme sijaitsee meillä Muoniossa, Puthaanrannantie 18.ssa. Tuotteiden noutamisesta ei tule lisäkuluja, mutta tuotteet täytyy olla maksettu ennen noutoa.

Tarvitsisin apua tuotteiden asennukseen, mistä sitä saan?

-Voitte soittaa meille arkisin 09:00-17:00  tai lähettää sähköpostia tuomas@muonionrakennustarvike.fi asennuksiin liittyvissä ongelmissa, uudemmpissa autoissa kytkentäsarjojen asennuksista saa helpommiten tiedon kysymällä henkilöauton omalta maahantuojalta.

Voiko tuotteita palauttaa mikäli en ole tyytyväinen?

-Voitte, asiakkailla on 14 (neljäntoista) vuorokauden palautusoikeus koskien kaikkia varastotuotteitamme. 14 päivää lasketaan tuotteen vastaanottamisesta. Mikäli haluat palauttaa tuotteen, ota ensin yhteyttä myyntiimme, kerromme tarkemmat palautusohjeet sitten. Hyvitämme palautuksesta täyden rahan takaisin aina asiakkaallemme.

Huomioitavaa: Tuote täytyy olla täysin myyntikuntoinen palauttaessaan ja pakkauksen täytyy olla täysin ehjä. Palautus kuitenkin onnistuu vaikka tuotteessa olisi PIENIÄ jälkiä, esim. ruuvien päissä jotka ovat syntyneet asennuksessa. Mikäli tuotteessa on merkittäviä jälkiä mitkä ovat aiheutuneet huolimattomasta asennuksesta tms.  ei täyttä hintaa voida tuotteesta hyvittää. Tälläisissä tapauksissa hyvitys katsotaan tapauskohtaisesti.

SUNFOX VALAISIMIEN JA ELEKTRONIIKAN TAKUUEHDOT

Kaikilla Sunfox valaisimilla ja elektroniikalla on kiinteä yhden (1) vuoden takuu. Takuuaika ilmenee myös tuotteiden pakkauksista. Takuu korvaa takuuaikana ilmeneviä valmistus- ja ainevirheitä.

Mikäli tuotteeseen ilmenee käyttökelpoisuutta oleellisesti heikentäviä valmistus- tai ainevirheitä, tuote täytyy toimittaa viipymättä ostopaikkaan. Jälleenmyyjä / Muonion Rakennustarvike Oy korjaa, vaihtaa tai hyvittää tuotteen kohtuullisessa ajassa mikäli tuotteessa on valmistus- tai ainevirheitä. Tuotteen / osan takuukorjaus tai vaihto uuteen ei pidennä takuuaikaa.

Takuu ei korvaa seuraavia vikoja:

*Tuote on rakenteellisesti muutettu

*Tuote on avattu

*Tuotteen virheellisestä asennuksesta

*Tuote on asennettu siihen kuulumattomalla tavalla

*Tuotteen normaalia kulumista

*Tuotteen huolimattomasta käytöstä

*Tuotteen valmistajan suositusten vastaisesta käytöstä

*Kosteusvauriosta (mikäli tuotteelle ei luvata kosteudenkestävyyttä)

*Tuotteen vääränlaisesta säilytyksestä

*Vaurioituneen tuotteen aiheuttamia korjaus- tai lähetyskustannuksia

*Takuu ei korvaa jos tuotetta on käytetty kilpakäytössä